Linköpings Taxi Contact

TAXI LINKÖPING

ÖPPETTIDER: 24/7

013-105555

BOKA SJÄLV ONLINE

Förmåner med att boka via TAXI LINKÖPING Appen

10% rabatt som privatkund
15% rabatt som företagskund
AppStore ELLER Google Play

Upptäck fördelarna med att använda TAXI LINKÖPING-appen för att enkelt och bekvämt boka dina resor. Oavsett om du är en privatkund eller företagskund, erbjuder vi förmånliga rabatter som gör din resa ännu mer kostnadseffektiv och bekväm.
Som privatkund får du en exklusiv 10% rabatt när du bokar via vår app. Det innebär att du kan njuta av bekväm och pålitlig transport till en ännu mer fördelaktig kostnad. Du behöver inte längre oroa dig för att jaga efter taxi på gatan eller hålla reda på kontanter – allt kan enkelt ordnas med några få tryck på skärmen i vår app.
För företagskunder erbjuder vi en generös 15% rabatt när du bokar genom TAXI LINKÖPING-appen. Detta är ett utmärkt tillfälle att effektivisera ditt företags resor och spara pengar samtidigt. Genom att ladda ner vår app kan du snabbt och smidigt boka och hantera alla dina företagsresor direkt från din smartphone. Det sparar tid, minskar administrationen och ger er möjlighet att fokusera på det som verkligen betyder mest för er verksamhet.
Ladda ner TAXI LINKÖPING-appen idag och upptäck hur enkel och förmånlig din resa kan bli. Du kommer att uppskatta den bekvämlighet, tillförlitlighet och rabatter som vår app erbjuder. Oavsett om det är för affärsresor, flygplatstransfer eller nattliga äventyr, så är TAXI LINKÖPING-appen det perfekta verktyget för att göra din resa smidig och kostnadseffektiv.

om oss sma bild